12/07/2021

Један од највећих миљеника каћке публике, члан златне европске генерације нашег клуба, бивши репрезентавац наше земље и играч са изузетно богатом каријером, вратио се у клуб у којем је започео своју рукометну биографију!

Након освајања Челенџ купа са Југовићем, Додер је отишао у Клуб Африкан, трофејни клуб из Туниса. После играња у Африци, враћа ce у Европу, у шпански Кангас, затим македонски Вардар. Из Вардара се враћа у Кангас наредне сезоне, а годину дана касније, враћа се у Македонију, прво у Вардар, поново, а следеће сезоне прелази у Металург.

Наредна станица у каријери био му је Израел, где је једну сезону провео у Хапоел Ришону, три сезоне у Хапоел Ашдоду, а онда још две у Макаби Кирјат Моцкину.

Пре повратка у Југовић, последњи клуб му је била поново екипа Кангаса која наступа у Лиги АСОБАЛ, једном од најјачих рукометних такмичења у Европи.

Квалитет који поседује, искуство које је стицао широм света и специфичан магнетизам који има са нашим навијачима, као и самим клубом, поред тога што га чине важним појачањем, чине и ово једном изузетно лепом рукометном причом.

Добродошао назад у свој Југовић и срећно! 


Балша Ступар