23/12/2020

Југовић - Пролетер 26:25 (14:14)

После утакмице са Инђијом, Југовић је читав жреб у Купу имао против екипа из Супер лиге, да би на крају као члан Супер Б рукометне лиге и освојио регионално такмичење и изборио пласман у завршницу Купа Србије, са најјачим екипама у целој Србији.

Победнички менталитет нашег тима, сјајне тактичке замисли и смиреност тренера у кључним моментима, као и огромна борбеност, воља и вера играча на терену, били су пресудни фактори да се утакмица, у којој је противник имао и +6, преокрене и победнички приведе крају.

Похвале заслужује и управа која је изградила тим који је освојио први трофеј у домаћем регионалном Купу у клупској историји и који је један од главних претендената за повратак у елитни ранг.

За Југовић су наступали:

Борислав Миловановић (к), Здравко Драгољевић (2 гола), Душан Марић, Мирко Милашевић, Немања Момчиловић (5), Душан Илијин (3), Александар Николић (2), Ненад Милутинов, Душан Мирић (5), Зоран Боснић, Владимир Абаџић, Огњен Регодић (4), Александар Кочић (3), Марко Дражић (2), Радивој Нинков, Немања Бројчин.

Технички руководилац екипе: Славко Дукић

Тренер: Предраг Топић

Помоћни тренер: Душан Мирковић

Физиотерапеут: Петар Адамовић

Капитен Југовића, Миловановић, проглашен је за најбољег голмана финала, а Драгољевић је проглашен за играча утакмице.